20 Mayıs 2013 Pazartesi

1D Hikaye After (Türkçe) Tanıtım & 1.Bölüm


Arkadaşlar One Direction Grubu için yazılmış bir hikayedir. Türkçe'ye tamamen ekibimiz tarafından çevirilmiştir. Bölümleri çevirdikçe ekleyeceğiz. Okumanız ve Hayal kurmanız dileği ile Yorumları eksik etmeyelim :)

Tessa Young, 18 yaşında bir üniversite öğrencisi. Basit bir hayat, mükemmel notlar, ve tatlı bir erkek arkadaş. Tessa her şeyi önceden planlamıştır. Taki kötü çocuk Harry'le tanışana kadar, çok fazla dövme ve piercing onun planlarını paramparça etti.

----

“Tessa!!” Annemin alt kattan beni çağıran sesini duydum. Kendi kendime inleyerek, neredeyse aşina olduğum minik yatağımdan çıktım. Yatağımı yapmak için zaman ayırdım çünkü bunun yatağımla ilgilenmek için son sabah olduğunu göz önünde bulunduruyordum.
“Tessa!!” 
“Uyandım!” 
Alt kattaki dolaplar açılıp kapandı, kahvaltı hazırlıyor olmalıydı.
Banyo yapmaya başladığımda midem biraz düğümlenmiş gibiydi. Son birkaç senemi gergin olarak gideceğim üniversiteyi tahmin ederek harcamıştım. Hafta sonları ise akranlarım dışarı çıkıp, sarhoş olurken vakitlerini boşa harcadığında ben ders çalışmıştım. Washington State Üniversite’sine kabul kağıdım gelince heyecanlanmıştım. Annem saatlerce ne hissettiğine dair ağlamıştı ve itiraf etmeliyim ki kendimle çok gurur duymuştum. Tüm bu çok çalışmanın karşılığını sonunda almıştım. Sıcak su gergin kaslarımı gevşetirken..
- Ben ne zamandır buradaydım? -
Aceleyle saçlarımı ve vücudumu yıkadım. Hafta sonu, bacağımın üzerinde çıkan küçük kılları tıraş etmiştim. Islak vücüdumu havluya sardığımda, annem yine bana seslendi. Onu duymazdan geldim, biliyorum üniversitedeki ilk günüm için çok gergin ama bugüne kadar bunu aylarca, saatlerce planladım. Erkek arkadaşım Noah da ilk günüm için bizimle olacak. Noah benden bir sınıf küçük fakat 18 yaşında, ailesi onu anaokuluna bir sene geç yazdırmış. Benim olduğu gibi bir çok yüksek nota sahip yani o mükemmel ve seneye Washington State Üniversite’sinde bana katılacak. Keşke şimdi gelebilse. Özellikle düşünüyorumda, üniversitedeki tek yalnız insan olmak istemiyorum. Sadece iyi bir oda arkadaşına ihtiyacım var, ve tek istediğim şey bu. 
“Tess.”
Bağırarak, "Geliyorum, lütfen tekrar adımı söyleme!" dedim ve aşağı indim. Noah annemin karşısında oturuyordu.  Mavi bir polo tişört ve haki renginde bir pantolon giymişti, herzamanki normal kıyafetleriydi. Sarı saçlarını taramış ve hafifçe jölelemişti. Noah, o mükemmellik saçan gülümsemesiyle;
“Selam üniversiteli.” dedi. Bende onunkine eşit derecede gülümseyerek selam verdim ve özensiz sarı saçlarımı topuz yaptım. Annem sessizce; “Tatlım, saçlarını düzeltmek için birkaç dakika bekleyebiliriz.” dedi.
Aynaya doğru yöneldim ve kafamı salladım, annem haklıydı. Saçlarımın bugün için şık olması gerekiyordu ve annem bana bunu hatırlatmak için hiç tereddüt etmemişti. Noah;
“Çantanı arabaya koyacağım.” dedi ve annemden anahtarları kaptı. Arabaya yürürken midemde kelebekler dans ediyordu, en azından onları yok etmek için 2 saatim vardı.

...

Annem arabayı kampüsün içine sokarken "İşte geldik!" diye cırladı. Şahsen harika görünüyordu. İnternetteki ve broşürlerdekinden bile daha güzeldi. Binalar aynı zamanda eski ama oldukça zarifti. Kampüs büyüklüğü korkutucu ama eminim ki birkaç hafta sonra kendimi evimde gibi hissedecektim. Oryantosyon kısa sürdü ve ben tek başıma oturdum, her zamanki gibi en iyi yaptığım şey. Orta yaşlı görünüşlü bir bayan bana yurt odamın anahtarını verip beni odama yolladı. Şimdiden kendimi son 18 yıldan daha özgür hissediyordum. Annem sızlanıp gözündeki makyajı silmeye çalışarak;
"Hayatım gitmeden önce yurt odanı görmek istiyorum. Ben sadece şuanda üniversitede olduğuna inanamıyorum. Bir tanecik kızım üniversiteli oldu ve tek başına yaşayacak. İnanamıyorum.”
Noah biz koridorları dolaşırken çantamı taşıyarak bizi takip ediyordu. 
"Numaram B22.. Biz C koridorundayız."
Neyse ki duvardaki büyük B işaretini gördüm.
"Bu taraftan"
diye talimat vererek beni takip etmelerini sağladım. İyi tarafı yanıma sadece birkaç kıyafet, bir battaniye ve bunun yanında bazı favorim olan kitaplarımı almıştım. Bu yüzden Noah bavulumu taşımakta zorlanmıyordu.
Annem burnundan soluyarak; "İşte B22" dedi.
Uzun bir yol için yüksek bir topuğu olan ayakkabı giymişti. Biz de tahammül etmek zorunda kalmıştık. Eski ahşap kapıya anahtarı sokup çevirdim ve kapıyı açtım annem soluk soluğa kalmıştı. Oda oldukça ufaktı. İki minik yatak ve iki masadan oluşuyordu. Gözlerim annemin üzerinde gitti geldi. Odanın diğer köşesi müzik posterleriyle çoğunlukla hiç duymadığım ve görmediğim müzik gruplarının posterleriyle kaplıydı. Hepsinin üzerinde dövmeler ve piercingler vardı. Parlak kırmızı saçlı bir kız yatağın üstünde uzanmış yatıyordu. Gözlerinde oldukça kalın sürülmüş siyah eyeliner vardı ve kolları dövmelerle kaplıydı. Beni fark edince gülümsedi ve yatakta oturur pozisyona geçti.
“Selam ben Steph.”
Gülümsemesine oldukça şaşırmıştım doğrusu. 
“S-selam ben Tessa.” Gülerek ayağa kalktı.
“Washington State Üniversitesi’ne hoş geldin. Yurt odalarımız ufaktır ama partiler oldukça büyük.”
Annemin ağzı şaşırmaktan açık kalmıştı ve Noah rahatsız olmuşcasına kıpırdandı. Steph aramızdaki mesafeyi kapatarak bize sarıldı. Bu aşırı sevgi gösterisine şaşırmış olsam da sarılmasına karşılık verdim. Kapı aniden çalındı ve Noah aniden elinde tuttuğu çantamı yere düşürdü.
Yeni oda arkadaşım bağırarak;
“Girin” dedi.
Kapı açıldı ve içeri 2 erkek girdi. Ne yani ilk günden kızlar yurduna erkeklerde mi giriyordu? Belkide Washington State’e gelmek kötü bir tercihti. Annem sanki her an dışarı çıkacakmış gibi hazırlıklı bekliyordu.
Sarışın olan; "Hey sen Steph'in oda arkadaşı mısın?" diye sordu.
Yanındaki diğer çocukla kıyaslarsak bunun kollarında dövme yoktu. 
"Hm evet benim adım Tessa." diye cevap verdim.
Gülerek devam etti. "Ben Niall bu arada. Burayı seveceksin."
Sert görünmesine rağmen oldukça sıcak bir gülümsemeye sahipti ve davetkardı. 
Steph yatağındaki çantayı kaparak, "Ben hazırım, hadi çıkalım." dedi. 
Gözlerim kahverengi saçlı çocukta gidip geliyordu. Saçları kıvırcık ve karışıktı. Gözleri ince bir çizgi halindeydi. Siyah tişörtünün altındaki dövmelerle kaplı kolu dikkatimi çekti. Onun kendini tanıtmasını bekliyordum ama tanıtmadı. Yanındaki sarışın gibi fazla dost canlısı değildi.
Niall, "Görüşürüz Tessa" dedikten sonra 3ü birden odadan çıktılar. 
Annem diğerleri çıktıktan sonra "Başka bir odaya geçiyorsun." diyerek bağırmaya başladı ve kapıyı kapadı.
 "Hayır yapamam. Bu oda iyi anne. Hem merak etme o kızın fazla etrafta olmayacağına eminim."
"Kesinlikle olmaz, hemen şimdi odanı değiştireceğiz. Bu serserilerin odana girdiği bir yerde olmicaksın. "
"Anne lütfen, sadece bekleyelim ve nasıl gidiyor görelim. Lütfen.. "
İç çekerek yalvarmaya başladım. Üstüne basa basa cevap verdi;
"Pekala."
Hmm bu benim için sürpriz olmuştu...


Yorumları eksik etmeyelim lütfen :)

3 Mayıs 2013 Cuma

Zayn Malik Yönetimden Marcus İle Tartıştı!

-Zayn yönetimden Marcus adında biriyle kavga etti/tartıştı.
İddialara göre Zayn, sürekli medya baskısından bıktığını Liam ve Danielle gibi, daha az görüntü + daha fazla koruma istediğini belirtmiş fakat yönetim bu konuda ellerinden geleni yaptıklarını ve birazdan Zayn'in dikkat etmesi gerektiğini söylemiş, Zayn buna fazlasıyla öfkelenip yetkili kişilerle konuşup adamı işten çıkardığı söyleniyor ve bunun hakkında ''1 yıl boyunca yeteri kadar gizlemeye çalıştım artık para kazandırdığımız insanlar biraz terlemeli ve kız arkadaşımla beni rahat bırakmalılar. 
Daha fazla medya haberlerinde olmak ve daha fazla hayran hakaretleri duymak/görmek istemiyorum.'' demiş.